Representants del CEPAP-UAB van participar a la Jornada Tècnica del projecte Patrim+ al Musee Fòrum de l'Aurignacien


By admin - Posted on 10 December 2018

Representants del CEPAP-UAB van participar a la Jornada Tècnica del projecte Patrim+ al Musee Fòrum de l'Aurignacien  celebrada el dia 7 de desembre de 2018.

 

Aquesta jornada de treball va començar amb una visita guiada al Musee Fòrum de l'Aurignacien, per prosseguir amb una sessió on es van establir les pautes i grups de treball en el marc del projecte així com diferents esdeveniments que es portaran a terme durant l'any 2019.

Simultàniament es van abordar temes vinculats amb les accions de comunicació, coneixement i innovació del projecte Patrim+. 

 

 


El projecte  ha estat cofinanciat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L'objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d'activitats econòmiques, socials i medio ambientals transfrontereres mitjançant estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible

AddThis

Els nostres espais virtuals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGUEIX-NOS A: 

 

ENLLAÇOS D'INTERÈS